When April 25, 2024 at 7:00pm CDT 2 hrs
Contact ROCO [email protected]

ROCO îi spune bun venit uneia din cele mai în vogă creatoare de modă - Kasandruța!


 

Despre eveniment 


In atelierul din inima Chișinăului al Kasandrei Munteanu se creează rochii atemporale din stofe vii și dantelă artizanală. Rochii ce pot fi purtate azi și lăsate moștenire mâine.

La eveniment va avea loc o defilare de modă, pe muzică vie, creată de Ana Everling, iar rochiile vor putea fi probate pe loc.
Vizitați www.kasandruta.net, sau www.instagram.com/kasandruta pentru a lua legătura directă cu Kasandra.

Invitatele serii


Ana Everling

Ana Everling este o vocalistă și cantautoare inedită, ce oferă muzică inspirată din folclorul basarabean, muzica clasică și muzica jazz.
Posedând o voce hipnotică și cristalină, Ana și-a început cariera pe străzile orașului Chicago, mai apoi devenind cunoscută pentru stilul său eclectic inovativ și capacitatea de a îmbina cântecul cu istoriile și de a livra spectacole complexe, ce abordează subiecte universale. În 2023, Ana a fost onorată cu titlul "Artist Emerit", de către președinta Republicii Moldova Maia Sandu, pentru efortul substanțial în promovarea culturii și imaginii Republicii Moldova peste hotare. Aflați mai multe despre Ana!

Galina Rosca

   

La eveniment vom avea și o expoziție de lucrări în acuarelă, create de pictorița basarabeană Galina Roșca. Pentru a vedea portofoliul Galinei, accesați www.galarosca.com.

 

Parcarea este gratuita AICI.

 

🌟Implicare, educatie si distractie cu comunitatea ROCO!

Devino membru ROCO!


Follow us on:


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Will you join us? Please RSVP