When December 10, 2023 at 5:00pm CST 3 hrs
Where ROCO Chicago

Nopți de Argint: O Gală Festivă de Iarnă cu Cenaclul Retro

Redescoperiți Farmecul Sărbătorilor într-o Seară Magică de Poveste și Cultură

Bine ați venit la "Nopti de Argint", o celebrare extraordinară a tradițiilor și culturii românești, adusă în inima Chicago-ului de Cenaclul Retro. În această seară specială, ne adunăm pentru a reînvia spiritul sărbătorilor de iarnă, într-un spectacol care țese împreună muzica, poezia și arta narativă.

Fiecare moment al evenimentului nostru este o invitație de a călători într-o lume unde tradițiile se întâlnesc cu inovația, unde poveștile vechi prind noi nuanțe și unde muzica ne unește într-un cor comun de bucurie și comuniune. "Nopti de Argint" nu este doar un spectacol, ci o experiență culturală profundă, care vă va lăsa cu amintiri de neuitat.

Vom avea onoarea să găzduim artiști remarcabili din comunitatea românească, fiecare aducând o contribuție unică la tapiseria noastră culturală. De la melodii tradiționale ce răsună în acordurile viorii, până la poezii recitate cu pasiune care trezesc sufletul, "Nopti de Argint" promite să fie o sărbătoare a simțurilor.

Alăturați-vă nouă în această călătorie culturală memorabilă, unde fiecare moment este un omagiu adus bogăției și diversității patrimoniului românesc. Lăsați-vă purtați de magia "Noptilor de Argint" și redescoperiți bucuria sărbătorilor de iarnă într-un mod cu totul special.

Vă așteptăm cu drag!


Follow us on:


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorry, this event is sold out.