Descoperă Clubul IMPACT ROCO: Lumea ta, Universul schimbarii noastre!

Te asteptam in fiecare VINERI, de la 4:30 PM, la ROCO

4/12/24 - 6/02/24

Inscrie-te in IMPACT

 

impact

 

Bine ai venit, Explorator al Viitorului!


Clubul IMPACT: Locul Unde Învățăm, Ne Distram și Facem Schimbări Pozitive Împreună!

Te întrebi cum poți face o diferență în lumea din jurul tău? Clubul IMPACT ROCO pentru Pre-Adolescenți este aici pentru a-ți arăta drumul. Împreună cu Fundația Noi Orizonturi, noi credem că fiecare adult in devenire are puterea de a schimba lumea, pas cu pas, idee cu idee.

 

 

Ce Este Clubul IMPACT?


IMPACT înseamnă Implicare, Motivație, Participare, Acțiune, Comunitate, Tineret. 

Clubul IMPACT este un program unic unde copiii si adolescentii învață despre puterea acțiunii comunitare, dezvoltare personală și leadership, prin experiențe reale. Fiecare activitate este o aventură, fiecare proiect este o poveste, și fiecare sesiune este o oportunitate de a descoperi ceva nou despre tine insati/insuti si despre lumea din jurul tau!

 

Cand ne intalnim?


Echipa ROCO Impact se intalneste incepand din aceasta saptamana in fiecare vineri, de la 4:30 PM, la sediul ROCO Chicago!

 

Obiectivele Noastre:


 

 • Cultivarea Abilităților de Viață: Învățăm să comunicăm, să colaborăm și să rezolvăm probleme în mod creativ, prin joaca.
 • Dezvoltare Personală: Explorăm interesele personale și învățăm cum să ne stabilim și să ne atingem obiectivele.
 • Implicare Comunitară: Ne unim forțele pentru a aborda provocările locale prin proiecte semnificative.

 

Activitati:


De la ateliere interactive la proiecte comunitare, pre-adolescenții vor avea oportunitatea să exploreze diverse domenii, să colaboreze în echipe și să devină agenți ai schimbarii în comunitatea lor. În fiecare întâlnire de 2 ore, ne concentrăm pe trei componente principale: Distracție, Poveste și Învățare prin Serviciu.

 • Distracție: Jocuri și exerciții dinamice pentru a construi relații interpersonale și a dezvolta competențe.
 • Poveste: Explorăm teme diverse prin narative sau creativitate, urmate de discuții în grup care contribuie la dezvoltarea caracterului.
 • Învățare prin Serviciu: Lucrăm la proiecte de serviciu comunitar, dezvoltând treptat competențele și valorile necesare pentru a deveni agenți de schimbare competenți și empatici.

 

Fii în contact cu noi:


Ne dorim să primim feedback de la tine! Dacă ai întrebări, idei sau sugestii, nu ezita să ne contactezi la adresa de e-mail [email protected]. De asemenea, te încurajăm să ne urmărești pe retelele de socializare Instagram si Facebook  pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și evenimente.

Te așteptăm cu nerăbdare să începem această călătorie împreună. Până atunci, te încurajăm să te gândești la modurile în care ai vrea să contribui in comunitatea ta și la schimbările pe care dorești să le vezi în lume.

Cu căldură,

Echipa Clubului IMPACT ROCO

 

Alătură-te Aventurii!


Înscrie-te acum și începe călătoria ta de a deveni un lider al schimbării!

 

Engage, Learn and Grow with the ROCO Chicago Community!


Follow us on:


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Will you sign up?