Începe în

Curand

Înregistrare

REDESCHISA

Durată

În persoană 

10 săptamâni

1h/săpt

Cost

$300/semestru sau or

$100 

pentru membri*

 

Înregistrarea este redeschisă 

Înscrie-te aici

 

 

Vezi cine sunt profesorii

Alte cursuri și activităti oferite de ROCO

 

 

 

 

 

Ești interesat de ore de limba română pentru copiii tai? Abonează-te la lista noastră și te vom anunța când va începe următoarea clasă. 

Romanian United Fund și ROCO oferă un curs plătit de 12 sesiuni de limba română, în parteneriat cu ARCS- American Romanian Cultural Society (Societatea culturală româno-americană).

Cursurile vor fi oferite în personă la ROCO, Centrul nostru Comunitar Român din Chicago. Grupele de vârstă și orele de începere vor fi determinate de răspunsurile pe care le primim. 


Important de reținut

Fiecare clasă va avea minim 5 elevi din aceeași grupă de vârstă.

Vă rugăm să rețineți că în acest moment nu putem garanta plasarea în clasă - înscrierea pe lista de așteptare este doar o expresie a interesului dumneavoastră, astfel încât să putem stabili de câți profesori avem nevoie și pentru ce clase există cerere. Vom încerca să oferim mai multe opțiuni în viitorul apropiat.

Profesori

Mulți dintre voi v-ați exprimat interesul pentru cursurile de limba română. Din fericire, mai mulți profesori de limbă română  au decis să folosească platforma noastra pentru a începe să predea limba română. RUF oferă platforma, curriculumul și accesul la o comunitate de profesori cu idei similare, pe care oricine le poate folosi. 

Ești pasionat in a preda? Dacă ai experiență în domeniul educațional și in limba română, suntem bucuroși să vă oferim platforma RUF, gratuit. Urmează linkul „Înregistrează-te” și bifează căsuța „Aș dori să fiu profesor”!

Opțiuni de plată                         

Membrii plătesc o taxă de înregistrare de 100 USD. Deveniți membru RUF sau ROCO Chicago

Non-membrii plătesc (donează) 300 USD/semestru (inclusiv taxa de înregistrare).

 

ROCO Chicago

About

ROCO Chicago, the Romanian Community Center, is a modern center dedicated to engaging and supporting our community and accelerating Romanian businesses in Chicago. ROCO has minimal staff and works with hundreds of volunteers.

Follow us on:


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •